EVENIMENT – Festivalul aparatelor de zbor radiocomandate, pe Aerodromul Tîrgu Mureș

0
136

DRONE. Sâmbătă, 22 septembrie, de la ora 11, la Aeroclubul “Elie Carafoli” din Tîrgu Mureș, începe cea de-a doua ediție a Festivalului aparatelor de zbor radiocomandate (cunoscut și sub denumirea Festivalul dronelor).

 

Conform directorului de eveniment, Lucian Fridrik, pe Aerodromul Tîrgu Mureș vor fi prezenți 21 de participanți cu 35 de aparate de zbor pilotate prin radiocomandă (drone, multicoptere, avioane cu radiocomandă și elicoptere).

 

Demonstrațiile includ probe de acrobație și filmări aeriene. Organizatorii și-au propus prin acest eveniment să popularizeze mini-aparatele de zbor pilotate prin radiocomandă.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ