EVENIMENT – În Sighișoara și Reghin, concert de recunoaştere a valorilor culturale româneşti: omagiu pentru Constantin Silvestri

0
106

CONCERT. Joi, 14 februarie, în Sala Festivă a municipiului Sighişoara, și vineri, 15 februarie, Casa de Cultură “Eugen Nicoară” din Reghin are loc concertul extraordinar dedicat memoriei dirijorului, compozitorului și pianistului Constantin Silvestri, de la a cărui dispariţie se împlinesc 50 de ani. Ambele spectacole sunt programate de la ora 18.

 

“Muzica românească – de la Rapsodiile române la Cântece de pustiu”, un proiect al Asociaţiei Klavier Art materializat printr-un turneu de concerte organizat în şapte centre culturale ale României, printre care și municipiile mureșene Sighișoara și Reghin, vă prezintă lucrări din creaţia compozitorilor George Enescu şi Constantin Silvestri, interpretate de Ioana Voicu-Arnăuțoiu (vioară), Manuela Giosa (pian), Corina Răducanu şi Eugen Dumitrescu (pian la patru mâini).

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ