EVENIMENT – În Tîrgu Mureș vi se pregătește un festival… fun: MediFun

FESTIVAL STUDENȚESC. În primu’ și-n primu’ rând, tinerii ăștia se gândesc la sănătatea planetară, c-altfel n-ar fi invitat la festival „Fără Zahăr” – observați că n-are zahăr, dar n-are nici E-uri… niciunul! Bine, de la evidența asta vrem să vă anunțăm ceva relativ normal, prezibil, ciclic (anual): începe MediFun – și c-o să fie chiar fun (distracție), pentru că evenimentul a devenit major (e ediția cu numărul 18).

 

Și, de majorat, dacă tot am început cu muzica, să vă spunem cine o să cânte la MediFun, eveniment organizat în perioada 10-14 octombrie pe malul Mureșului, în zona Weekend. Să-ncepem cu DJ-ii, că-s mai numeroși: Gojira&Planet H, Dj Sauce, Hefe, DWLS, MA:TEI, Antenna, Brodi&Dr.Panda, Dobix, Kuki şi Party DJs. Apoi, să continuăm cu consecvenții (cei care au fost și se-ncăpățânează să revină – bănuim că le place): Șuie Paparude, hip-hop-erii de la C.T.C. (DOC, Deliric, Vlad Dobrescu), Fără Zahăr și, pe post de vârf de lance, headliner adevărat, Vița de Vie.

 

Medifun este cel mai mare festival național studențesc, organizat dup-un concept unic în ţară, care, pe lângă acest festival de muzică, reuneşte evenimente culturale, sportive şi caritabile sub forma unei competiţii inedite. Oricine vrea să se bucure de muzică live şi o atmosferă incredibil de studențească e binevenit la concertele sau evenimentele din cadrul festivalului Medifun 2018.

 

Biletele de o zi sunt disponibile pe www.medifun.ro și www.iabilet.ro la prețul de 40 lei, pentru ziua 1, 2 și 4, și la prețul de 50 de lei pentru ziua 3. Abonamentele pentru toate cele patru zile de concerte costă 100 de lei (la intrare, abonamentele vor avea prețul de 120 de lei, iar biletele de o zi vor costa 50 de lei, respectiv 60 de lei în ziua 3).

 

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilete Metrorex), Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – partener Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18-22), Hard Rock Cafe, Berăria H, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și Stațiile de Plată SelfPay din toată țara.

 

Iată și programul concertelor:

 

Ziua 1 – Fără Zahăr, DJ Sauce, Antenna, Kuki, Party DJs

Ziua 2 – CTC (DOC, DELIRIC1, Vlad Dobrescu), DWLS, Dobix, Brody & Panda

Ziua 3 – Vița de Vie, Șuie Paparude, DJ Hefe, Matei

Ziua 4 – Gojira & Planet H, Matei, Dobix, Kuki.

 

msnews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare