EVENIMENT – Începe sărbătoarea stațiunii mureșene Sovata: Zilele Lacului Ursu

0
374
Lacul Ursu

TRADIȚIONAL. Astăzi, 8 iunie, în localitatea mureșeană Sovata încep Zilele Lacului Ursu, sărbătoarea tradițională a stațiunii balneoclimaterice atestată oficial în acest sens încă din anul 1884. La ediția din acest an, a noua, vor fi organizate programe pentru copii, jocuri distractive, concursuri sportive, culinare, programe artizanale interactive, spectacole de dans și concerte.

 

Un moment tradițional din program: sâmbătă, la ora 7, husarii vor da deșteptarea orașului. Zielele Lacului Ursu se vor încheia duminică seara, programul organizatorilor consemnând ultimul punct (concertul trupei Holdviola din Ungaria) la ora 21.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ