EVENIMENT – Începe sărbătoarea stațiunii mureșene Sovata: Zilele Lacului Ursu

0
229
Lacul Ursu

TRADIȚIONAL. Astăzi, 8 iunie, în localitatea mureșeană Sovata încep Zilele Lacului Ursu, sărbătoarea tradițională a stațiunii balneoclimaterice atestată oficial în acest sens încă din anul 1884. La ediția din acest an, a noua, vor fi organizate programe pentru copii, jocuri distractive, concursuri sportive, culinare, programe artizanale interactive, spectacole de dans și concerte.

 

Un moment tradițional din program: sâmbătă, la ora 7, husarii vor da deșteptarea orașului. Zielele Lacului Ursu se vor încheia duminică seara, programul organizatorilor consemnând ultimul punct (concertul trupei Holdviola din Ungaria) la ora 21.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here