EVENIMENT – Noi artiști la #AWAKE3: Enter Shikari, Coma și mulți alții

ADVERTORIAL. 08.05.2019: AWAKE adaugă noi nume la line-up-ul celei de-a treia ediții. Enter Shikari (în foto) și Coma se vor alătura artiștilor deja anunțați: Netsky, Pussy Riot, Dirtyphonics Liive, Lady Leshurr, De Staat, Triggerfinger pe Main Stage AWAKE (The Cube).

 

Enter Shikari, una din primele trupe de electronicore, aduc vibe-ul electronic, post-hardcore, rock alternativ și metal. Versurile lor transmit mesaje politice și adresează teme incomode: schimbările climatice, armele nucleare și capitalismul.

 

Coma este una dintre cele mai iubite trupe rock românești, cu aproape 20 de ani de activitate pe scena locală non-metal. Discografia lor numără patru albume: “Somn”, “Nerostitele”, “Coma Light” și “Orizont”. Amestecul de versuri emoționale și refrene puternice au devenit o marcă pentru cântecele și spectacolele lor.

 

Ada Kaleh, Ali Nasser, Andrey Pushkarev, Arno aka Einzelkind, Crihan, Denis Kaznacheev, Golan (DJ set), Janeret, Leo Pol (live), Maria von C, Ruben Keyko, Sweely (live), Varhat și Vlad Dinu se vor alătura scenei dedicate fanilor muzicii electronice.

 

Ada Kaleh este unul dintre cei mai apreciați DJ-i de minimal români și este bine cunoscut pentru utilizarea sunetelor organice și experimentale. Ali Nasser va face parte din același line-up The River Stage. Andrey Pushkarev descrie seturile sale de DJ ca o „lucrare de geniu arhitectural, structural și muzical, de la techno melodic la house”.

 

Modificare de ultima oră: din cauza întârzierii lansării noului său album, JP Cooper a decis, din păcate, să se retragă din toate evenimentele programate pentru această vară, inclusiv din line up-ul AWAKE. În ciuda eforturilor depuse de ambele echipe, show-ul nu se va mai putea ține în această vară, dar se încearcă reprogramarea acestuia pentru edițiile viitoare.

 

AWAKE 2019 va avea loc între 15 și 18 august pe domeniul Teleki din Gornești (jud. Mureș). Abonamente disponibile pe tickets.awakefestival.ro, iabilet.ro și eventim.ro la prețul de 179 lei și 209 lei (abonament+camping).

 

Organizatori: EMAGIC, Culturaft.

Parteneri media: Radio Guerrilla, UTV, Promenada, Phoenix Media, Le Squad.    Sponsori: BCR/george, Beck’s, Coca Cola, Rompetrol, BDG (Jagermeister, Bacardi), RedBull, Liliac.

Parteneri instituționali: Primăria Gornești, Consiliul Județean Mureș, UAR Mureș, The Institute, RDW, Diploma.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare