Kocsis Francisko, Flavia Adam, Valentin Covaciu

EVENIMENT – Revista „Vatra” și Biblioteca Județeană Mureș lansează Cenaclul Revistei Vatra, pentru a stimula creația literară mureșeană

CENACLU LITERAR. Joi, 31 ianuarie 2017, de la ora 17, la American Corner (Târgu-Mureș, strada Primăriei nr. 2), Revista „Vatra” și Biblioteca Județeană Mureș lansează Cenaclul Revistei Vatra.

 

Călin Crăciun, unul dintre inițiatori, a explicat motivația creării Cenaclului Revistei Vatra prin “stimularea creației literare mureșene, construind un mediu corespunzător lecturilor publice și dialogului critic autentic, în măsură să ofere repere axiologice veritabile, dialog întreținut de criticii literari ai revistei împreună cu scriitorii consacrați și debutanți prezenți”.

 

La prima ediție, citesc din creațiile proprii Kocsis Francisko, Flavia Adam și Valentin Covaciu. În principiu, următoarele ediții urmează a fi programate în lunile martie, mai, iulie, septembrie și noiembrie. Intrarea este liberă.

 

De asemenea, inițiatorii Cenaclului așteaptă solicitări din partea creatorilor consacrați sau a aspiranților la titlul de scriitor pentru a participa în următoarele ediții cu lecturi, toți cei interesați fiind bine-veniți.

 

Andrada VLAS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare