EVENIMENT – Revista „Vatra” și Biblioteca Județeană Mureș lansează Cenaclul Revistei Vatra, pentru a stimula creația literară mureșeană

0
238
Kocsis Francisko, Flavia Adam, Valentin Covaciu

CENACLU LITERAR. Joi, 31 ianuarie 2017, de la ora 17, la American Corner (Târgu-Mureș, strada Primăriei nr. 2), Revista „Vatra” și Biblioteca Județeană Mureș lansează Cenaclul Revistei Vatra.

 

Călin Crăciun, unul dintre inițiatori, a explicat motivația creării Cenaclului Revistei Vatra prin “stimularea creației literare mureșene, construind un mediu corespunzător lecturilor publice și dialogului critic autentic, în măsură să ofere repere axiologice veritabile, dialog întreținut de criticii literari ai revistei împreună cu scriitorii consacrați și debutanți prezenți”.

 

La prima ediție, citesc din creațiile proprii Kocsis Francisko, Flavia Adam și Valentin Covaciu. În principiu, următoarele ediții urmează a fi programate în lunile martie, mai, iulie, septembrie și noiembrie. Intrarea este liberă.

 

De asemenea, inițiatorii Cenaclului așteaptă solicitări din partea creatorilor consacrați sau a aspiranților la titlul de scriitor pentru a participa în următoarele ediții cu lecturi, toți cei interesați fiind bine-veniți.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ