EVENIMENT – Se deschide expoziția aniversară de păpuși „Perpetuum Ariel”

0
57

EXPOZIȚIE. În perioada 1-31 decembrie 2018, în foaierul Teatrului pentru Copii şi Tineret Ariel din Tîrgu Mureş (situat pe strada Poligrafiei nr. 4, în Casa de Cultură ludică), cei interesați pot vizita expoziţia „Perpetuum Ariel”, un eveniment care marchează, prin prezentarea unor păpuși și a unor obiecte de recuzită, împlinirea a 70 de ani de existență a instituţiei teatrale.

 

De asemenea, sâmbătă, 1 decembrie, de la ora 10, Teatrul Ariel va oferi publicului cel mai premiat spectacol, „Punguţa cu doi bani”, precum și un atelier în care copiii sunt încurajați să confecționeze păpuși și diverse obiecte de recuzită.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ