Festivalul Dovleacului revine în Sovata: un sfârșit de săptămână plin de magie tomnatică

EVENIMENT. Orașul Sovata se pregătește să găzduiască a opta ediție a Festivalului Dovleacului, un eveniment care a devenit tradiție și aduce bucurie atât localnicilor, cât și turiștilor. În perioada 13-15 octombrie 2023, stațiunea se va transforma într-un tărâm al magiei toamnatică, unde dovleacul sculptat va fi vedeta principală.

Acest sfârșit de săptămână special dedicat dovleacului va aduce la viață aleea Trandafirilor din Sovata. Aici, atât cei mici, cât și cei mari, vor putea participa la o serie de activități interactive și deosebite. Festivalul propune o sumedenie de experiențe de neuitat și distracție pentru toată familia.

Festivalul Dovleacului oferă o gamă variată de activități pentru toți participanții. Pe lângă dovleacul sculptat, veți găsi și un târg de meșteșuguri, unde meșterii locali își vor expune creațiile. Copiii se vor putea bucura de activități speciale, iar serile vor fi animate de concerte cu artiști de talie, cum ar fi DJ Project, 4S Street și Road of Life.

Festivalul se va desfășura în două locații distincte. În timpul zilei, evenimentele vor avea loc la Amfiteatru, oferind o atmosferă relaxantă și primitoare. Seara, scena mare, amplasată lângă parcarea Poliției Stațiunii Sovata, va fi gazda concertelor și a distracției.

Primarul Orașului Sovata, domnul Fülöp László-Zsolt, a subliniat importanța acestui festival pentru comunitatea locală și turiști. “Putem spune că acest festival este cel mai mare eveniment din oraș. Scopul este ca toată lumea să se simtă bine în stațiune, nu doar cei care vin în vacanță în Sovata, ci și cei care locuiesc în Sovata, pentru că stațiunea noastră este de fapt un loc minunat, situat chiar în mijlocul naturii. De ce nu ne putem bucura de frumusețea naturii și unii de alții? Așezarea noastră și în special stațiunea ne oferă un loc foarte bun pentru toate acestea.”

Sovata se pregătește sărbătorească a opta ediție a Festivalului Dovleacului, un eveniment care aduce bucurie, tradiție și distracție întregii comunități. Cu activități pentru toate vârstele și concerte live, festivalul promite să fie o experiență toamnatică de neuitat. Stațiunea Sovata își deschide porțile pentru a împărți magia acestei perioade cu toți cei care doresc să se bucure de farmecul toamnei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare