Foto: Pixel ProSport

FOTBAL – Avântul Reghin, egal acasă cu nou promovata Viitorul Șelimbăr

LIGA A III-A. Singura echipă mureșeană prezentă în Liga a III-a, Avântul Reghin, a obținut doar un egal acasă cu nou promovata Viitorul Șelimbăr, sibienii fiind revelația seriei a 5-a după primele cinci etape echipa fiind neînvinsă și reușind o clasare pe locul 4, cu două victorii și trei rezultate de egalitate.

 

Și la Reghin oaspeții au condus cu 1-0 după golul înscris în minutul 28 de Ioan Cârlionţan, scor care a consemnat și rezultatul la pauză. În cea de-a doua repriză, Avântul a reușit egalarea, prin Vlad Bujor (min. 55), dar nu și victoria scontată, finalul meciului înregistrând un semi-eșec pentru reghineni. Antrenorul Răzvan Dan a început partida cu următorul 11: Bucin – A. Pop, Merdariu, F. Pop, S. Chirilă – Murar, Luca, Covaciu, Potor – Bujor, Stavilă.

 

 

Avântul ocupă, în acest moment, locul 9 în clasament – cel mai probabil va cădea pe 10 după disputarea partidelor de astăzi, cu 6 puncte (o victorie, 3 egaluri și o înfrângere) și golaveraj negativ, -1. Etapa următoare, în 28 septembrie, reghinenii joacă în deplasare, la Bistrița, cu ACS Unu Fotbal Club Gloria.

 

Andrei TUDORAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare