FOTBAL – Avântul Reghin, egal acasă cu nou promovata Viitorul Șelimbăr

0
162
Foto: Pixel ProSport

LIGA A III-A. Singura echipă mureșeană prezentă în Liga a III-a, Avântul Reghin, a obținut doar un egal acasă cu nou promovata Viitorul Șelimbăr, sibienii fiind revelația seriei a 5-a după primele cinci etape echipa fiind neînvinsă și reușind o clasare pe locul 4, cu două victorii și trei rezultate de egalitate.

 

Și la Reghin oaspeții au condus cu 1-0 după golul înscris în minutul 28 de Ioan Cârlionţan, scor care a consemnat și rezultatul la pauză. În cea de-a doua repriză, Avântul a reușit egalarea, prin Vlad Bujor (min. 55), dar nu și victoria scontată, finalul meciului înregistrând un semi-eșec pentru reghineni. Antrenorul Răzvan Dan a început partida cu următorul 11: Bucin – A. Pop, Merdariu, F. Pop, S. Chirilă – Murar, Luca, Covaciu, Potor – Bujor, Stavilă.

 

 

Avântul ocupă, în acest moment, locul 9 în clasament – cel mai probabil va cădea pe 10 după disputarea partidelor de astăzi, cu 6 puncte (o victorie, 3 egaluri și o înfrângere) și golaveraj negativ, -1. Etapa următoare, în 28 septembrie, reghinenii joacă în deplasare, la Bistrița, cu ACS Unu Fotbal Club Gloria.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ