Global Vision și Globalworth își extind portofoliul comun cu un proiect la Târgu Mureș

ECONOMIE. Global Vision și Globalworth Industrial, sub-brandul de logistică și industrial al Globalworth, au anunțat pe 13 octombrie că își extind portofoliul comun cu Mureș City Logistics, un proiect industrial și logistic cu o suprafață totală de teren de 37.900 mp în Târgu Mureș.
 
Cu posibilitatea de a dezvolta până la 18.000 mp de spații de depozitare, unități cu temperatură controlată, spații de birouri și spații sociale într-un proiect cu un singur acoperiș, Mureș City Logistics este așteptat să fie finalizat și livrat în primul trimestru al anului 2023.
 
Târgu Mureș este cea de-a treia locație din cadrul parteneriatului de tip joint venture, după Constanța Business Park și Chitila Logistics Hub.
 
“Unul dintre avantajele acestor proiecte de ultimă milă este optimizarea semnificativă a costurilor în ultima etapă a lanțului de aprovizionare, livrarea către utilizatorii finali. Având un parteneriat solid cu Globalworth încă din 2019 – una dintre responsabilitățile noastre cheie în cadrul acestei colaborări fiind aceea de a identifica oportunități de dezvoltare în întreaga țară, inclusiv în zone cu potențial neexploatat – ne extindem portofoliul comun cu Mureș City Logistics, o opțiune de depozitare de ultimă generație pentru clienții care activează în sectorul logistic și al industriei ușoare”, a declarat Sorin Preda, CEO & Founder Global Vision.
 
La rândul său, Mihai Zaharia, Director de Investiții Globalworth România și Director de Piețe de Capital Globalworth Group, a declarat: “Ambele companii sunt în curs de dezvoltare: “Fiind deja prezenți în vestul, sudul, respectiv estul țării, am decis să ne extindem într-o nouă zonă: centrul României, Târgu Mureș fiind cel de-al 7-lea oraș important în care investim în țara noastră. Prin urmare, am decis să achiziționăm, împreună cu partenerul nostru Global Vision, Mureș City Logistics, un proiect de ultimă milă în care intenționăm să dezvoltăm și unități cu temperatură controlată, o piață de nișă cu perspective foarte bune.”
 
În ultimele luni, Global Vision a achiziționat loturi de teren care oferă un potențial de dezvoltare de peste 150.000 mp. Otopeni City Logistics, Chitila City Logistics, Oradea City Logistics și Bacău City Logistics sunt câteva dintre proiectele care vor fi implementate în perioada următoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare