HANDBAL FEMININ – CSM Târgu Mureș, primul meci oficial din 2020: în Cupa României, cu Dacia Mioveni

0
234

CUPA ROMÂNIEI. Miercuri, 15 ianuarie, de la ora 16.00, la Sala Sporturilor din Trivale, are loc meciul din şaisprezecimile de finală ale Cupei României la handbal feminin CS Dacia Mioveni 2012 – CSM Târgu-Mureş, ambele echipe activând în cel de-al doilea eșalon valoric (Divizia A), dar în serii diferite (târgumureșencele în seria D, iar argeșencele în seria C).

 

În acest sezon competițional, CSM Târgu Mureș ocupă locul 2 în serie, cu 22 de puncte din 10 partide (7 victorii, 1 egal, 2 înfrângeri , golaveraj 301-243), la 4 puncte distanță de lider, ACS Crișul Chișineu-Criș. Adversara sa din Cupa României, Dacia Mioveni, este lidera seriei C, cu 27 de puncte din 10 partide (9 victorii și o înfrângere, golaveraj 291-172).

 

Este primul meci oficial din 2020, iar echipa din Mioveni are un antrenor nou, pe Daniel Gheorghe, acesta revenind în postura de  principal, după ce s-a renunţat la colaborarea cu Marius Dănuleţ. Conducerea clubului argeșean a anunțat că intrarea la meciul din Cupa României va fi liberă.

 

Meciurile sunt programate într-o singură manşă, eliminatorie. Deocmadată, în optimile Cupei s-au calificat deținătoarea trofeului, CSM Bucureşti (Liga 1) – care a dispus de CS Marta Baia Mare (Divizia A) – și Ştiinţa Bucureşti, după ce formaţia braşoveană Corona a fost descalificată din competiţiile interne ca urmare a scandalului de dopaj din lot.

 

Optimile de finală sunt programate în 15 februarie, urmate de sferturi în 11 martie şi de Turneul Final Four, în 25-26 aprilie.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ