ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA – Rusoaicele militante de la Pussy Riot vin în Gornești, la Awake

0
300
Pussy Riot (Foto: David Brendan Hall)

PUSSY RIOT. Sunt împotriva politicilor totalitare ale lui Putin și împotriva politicilor Bisericii Ortodoxe Ruse, militează pentru liberatea individului, egalitatea în drepturi, sunt populare după ce au fost arestate abuziv, tratate dur și judecate pentru huliganism într-un proces considerat “cu o sentință disproporționată” de capii politici și artistici ai lumii democrate, trupa punk rock Pussy Riot din Moscova vine pentru primul lor concert în România, în Gornești (jud. Mureș), la Awake Festival 2019.

 

Organizatorii au anunțat că formația activistă va ține și un discurs (în programul Feed Your Mind). Festivalul Awake 2019 are loc în perioada 15-18 august, pe domeniu Teleki din Gorneşti, prețul biletelor fiind cuprins între 139 de lei şi 169 de lei, campingul fiind inclus.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ