MEDALIE – Atletul mureșean Darius Marian Făgăraş, pe podium la Cupa României la doar 18 ani

0
692
Darius Marian Făgăraș

ATLETISM. Darius Marian Făgăraş (18 ani), atletul clubului LPS “Szász” Adalbert Târgu Mureş (este antrenat de profesor Baczó Ladislau), a urcat pe podium la Cupa României 2020, clasându-se pe locul 2 în proba de 400 metri garduri.

 

Competiția s-a desfășurat la Complexul Sportiv „Iolanda Balaş-Soeter” din București, iar Făgăraș a fost întrecut în finală doar de Vlad Dulcescu (CS Poli Iași – cu timpul 52.68 secunde) – tânărul atlet mureșean a încheiat proba cu timpul 54.74 secunde, fiind urmat în clasament de Sorin Florin Ionescu (CSM Oneşti) cu timpul 56.88 secunde.

 

Anul trecut (22 iunie 2019), Făgăraș a devenit campion național în proba de 400 metri garduri, la Campionatul Național de atletism de juniori I, desfășurat la Pitești. Din acest an, sportivul își începe studiile la Facultatea de Educație Fizică și Sport din Iași.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ