OFICIAL – Din 27 mai, se redeschide și Cinema City Târgu Mureș, din Promenada Mall

DECIZIE. Din 27 mai 2021, se redeschide cinematograful Cinema City din Târgu Mureș – Cinema City România operează 27 de multiplexuri, cu 242 de săli, în 20 oraşe din ţară. Cinema City Târgu Mureș are 8 săli de proiecție ( 5 săli 3D și 3 săli 2D), cu o capacitate totală de 1.465 de spectatori. Au fost anunțate pentru următoarea perioadă și o serie de filme premiate, dar și de premiere.

 

În prima săptămână de la redeschidere, vor fi prezentate filme premiate din genurile fantastic, comedie și acțiune: Nomadland (cu 3 premii Oscar: pentru cel mai bun film, cea mai bună actriță, cel mai bun regizor), Another Round (Oscar pentru cel mai bun film străin), Soul (Oscar pentru cea mai bună animație), Babardeală cu bucluc sau Porno balamuc (film românesc câștigător al Ursului de Aur la Berlin), The Come Back Trail (cu Robert de Niro, Morgan Freeman și Tommy Lee Jones), sau The Marksman (cu Liam Neeson).

 

De asemenea, de la 1 iunie, sunt prezentate avanpremierele: Cruella (cu Emma Stone în rolul faimosului personaj negativ din 101 Dalmațieni), Tom & Jerry (o aniversare la 80 de ani de la prima apariție). În această vară, Cima City va prezenta Fast & Furious 9, Conjuring 3, A Quiet Place 2, Black Window, Hotel Transylvania: Transformania, The Suicide Squad etc.

 

Andrada VLAS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare