OFICIAL – În 25 iunie se deschide Shopping City Târgu Mureș, dar inaugurarea oficială a noului mall are loc în 16 iulie (GALERIE FOTO)

0
9523

SHOPPING CITY TÂRGU MUREȘ. Conform unui comunicat oficial al NEPI Rockcastle, în 16 iulie 2020 are loc inaugurarea Shopping City Târgu Mureș, însă din 25 iunie se deschid hipermarketul Carrefour și cele mai multe dintre magazinele din incinta centrului comercial (Flanco, DM, Pepco, Gerovital, Smyk, farmacia Help Net, Bookcity, Nobila Casa, Inmedio, Meron Café, Bijou Brigitte, Cador, Bunătăți Ardelenești, Frizeria Brillance, Beauty for you etc.).

 

Proprietarii noului mall din Târgu Mureș au precizat că s-au luat toate măsurile de siguranță pentru prevenirea răspândirii COVID-19. Astfel, centrul comercial ester dezinfectat constant și aerisit periodic în mod natural, s-au instalat benzi de distanțare socială în zonele unde se creează aglomerație, iar purtarea măștii este obligatorie de către toți angajații și clienții (de asemenea, la intrarea în mall se verifică temperatura clienților).

 

Shopping City Târgu Mureș este construit pe 40.000 de mp, are peste 130 de magazine, un etaj întreg dedicat petrecerii timpului liber și o terasă exterioară de 3.000 de mp. Acesta este cel de-al 20-lea centru comercial din portofoliul NEPI Rockcastle.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ