SALVATĂ DIN RĂZBOI, A DEVENIT MAMĂ – O leoaică adusă în urmă cu o săptămână din Ucraina a adus pe lume doi pui la Grădina Zoologică din Târgu Mureș

0
170

LEOAICA DIN ODESA. Miercuri, 1 iunie 2022, una dintre leoaicele aduse în 25 mai de la Bio-Parc din Odesa (Ucraina) la Grădina Zoologică din Târgu Mureș a adus pe lume doi pui. Și mama și cei doi nou-născuți sunt sănătoși.

 

Cei 9 lei africani (Panthera leo) au fost aduși din orașul ucrainean bombardat la Târgu Mureș de un grup de iubitori de animale coordonat de Lionel de Lange, în camioane, la capătul unui drum care a durat 25 de ore. Acești lei vor sta doar temporar la Târgu Mureș, respectiv 4 luni, în luna septembrie urmând să fie transportați într-un sanctuar pentru lei din SUA.

 

Leii din Odesa, care sunt o familie, au fost introduși într-un pavilion spațios, special amenajat la Grădina Zoologică din Târgu Mureș. Mama și puii încă nu sunt expuși vizitatorilor.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ