SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – În Reghin, spectacolul de comedie „Trioul conjugal”

0
97

TEATRU – COMEDIE. Marți, 22 martie 2022, compania de spectacole Rotari Entertainment ajunge la Reghin cu comedia „Trioul conjugal”, în regia lui Radu Gabriel și scenariul Mariei Radu. Spectacolul se va desfășura la Casa de Cultură „Eugen Nicoară”, de la ora 19.00. În distribuție, actorii Luminița Bucur, Oleg Apostol, Maria Radu.

 

Spectacolul de teatru „Trioul conjugal” este „o comedie fresh despre relații în care socoteala de-acasă nu se potrivește cu cea de pe banca din parc. Oare ai amantă și nu știi? Oare amanta poate să îți convingă soția că ai amantă? E posibil așa ceva când tu ești din neam de fideli? Încurcături în care orice bărbat (care ascunde ceva) ar putea fi băgat!”.

 

Biletele pot fi achiziționate și on-line (detalii AICI).

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ