SECRETELE UNUI TURNEU – Smiley va susține un concert cât o viață de OM: în 13 noiembrie, în Târgu Mureș

SMILEY OMUL. În cadrul celui mai mare turneu național susținut de un artist român, @Smiley_Omul, în 15 orașe din țară, Smiley o să ofere spectatorilor un concert cât o viață de OM. Cele peste 2 ore de live vor traversa, cu ajutorul celor mai cunoscute piese ale lui Smiley, al poveștilor video, jocurilor de lumini, noutăților tehnologice, spectacolului coregrafic și virtual, cele patru etape ale vieții unui OM – copilăria, adolescența, maturitatea și bătrânețea – cu toate emoțiile, bucuriile, problemele și urmele pe care ele le lasă asupra oricărui om.

 

„O sa fie o emoție de spectacol de la început până la sfârșit, un concert cât o viață de OM, pentru ca asta ne-am propus, să cântăm despre fiecare dintre noi, despre cele mai importante etape din viețile noastre și despre cum ne transformă fizic și emoțional experiențele prin care trecem”, poveșteste Smiley înainte de turneul său național care va debuta pe 29 octombrie, la Pitești, și se va termina pe 21 decembrie, la București.

 

Povestea vieții unui OM va fi spusă în doua planuri, unul real, unde muzica și interpretarea artistului Smiley se îmbină cu show-ul coregrafic și maiestria instrumentalș a trupei prezente pe scenă, și un plan virtual, creat de mixul video, spectacolul de lumini și tehnologia de ultima generație în concertistica internațională, care împreună vor crea magia emoției în sala de spectacol.

 

„Suntem mulți, zeci, dacă nu chiar peste 100 de oameni care ne punem mințile, creativitatea, sufletele, zilele și nopțile la bătaie pentru ca @Smiley_Omul să fie un show mare și plin de emoție despre și pentru fiecare OM care va veni să ne vadă”, spune Smiley, nerăbdător să înceapă călătoria prin țară.

 

Peste 200 de lumini, o suprafață video totală de 185 mp alcătuită atât din module de ecran LED, cât și din aparate de lumină multielement, și folosirea tehnologiei revoluționare de live pixelmaping vor crea o prelungire a planului bidimensional și un efect de percepție tridimensională în sălile de concert. Etapa de proiectare a scenei pentru turneul @Smiley_Omul și a sistemelor aferente a cumulat peste 200 ore de lucru, iar etapa de preprogramare depășește și ea 150-200 de ore.

 

Turneul național @Smiley_Omul va începe la final de octombrie, pe 29 octombrie, la Pitești, în orașul natal al lui Smiley, la Sala Sindicatelor, și va continua pe 30 octombrie la Buzau, la Sala Sporturilor, pe 5 și 6 noiembrie la Constanța, la CCS, pe 7 noiembrie la Galați, la Sala Sporturilor, pe 10 și 11 noiembrie la Ploiești, la CCS, pe 12 noiembrie la Brașov, la Sala Sporturilor, pe 13 noiembrie la Târgu Mureș, la Sala Polivalentă, pe 18 noiembrie la Cluj, la Sala Polivalentă, pe 19 noiembrie la Timișoara, la Sala Sporturilor, pe 20 noiembrie la Arad, la Sala Sporturilor Victoria, pe 25 noiembrie la Craiova, la Sala Sporturilor, pe 10 decembrie la Bacău, la Teatrul de Vară, pe 11 decembrie la Botoșani, la Sala Polivalentă, pe 12 decembrie la Iași, la Sala Polivalentă, și se încheie pe 21 decembrie la București, la Sala Polivalentă.

 

Biletele la cele 17 concerte din cele 15 orașe ale țării din cadrul turneului @Smiley_Omul se mai găsesc încă online aici: https://bilete.smiley.ro/.

 

Echipa SMILEY

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare