SELECȚIONAT – Spectacol al Teatrului Naţional Târgu Mureș, la Festivalul Național de Teatru

0
68

TEATRU. „Navigatorul” de Conor McPherson, spectacol al Teatrului Naţional Târgu Mureş – Compania „Liviu Rebreanu”, regizat de Cristian Juncu, a fost selecționat pentru participarea la Festivalul Național de Teatru 2019 – pentru rolul Mr. Lockhart, Richard Balint (în foto) a câştigat premiul UNITER la categoria “Cel mai bun actor în rol secundar”.

 

Evenimentul, aflat la cea de-a 29-a ediție, o are în postura de director și selecționer al festivalului pe criticul de teatru și film Marina Constantinescu. Pentru ediția din acest an a Festivalului Naţional de Teatru au fost selecționate 41 de spectacole, provenind de la 32 de teatre şi companii teatrale din România.

 

De asemenea, a fost selecționat și spectacolul „Sam sau Introducere în viața de familie” de Maria Wojtyszko, coproducţie Teatrul “Tamási Áron” din Sfântu Gheorghe şi Universitatea de Arte din Târgu Mureş regizat de Bocsárdi László. Festivalul Național de Teatru 2019 se desfășoară în perioada 18-27 octombrie.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ