TÂRGU MUREȘ – Încep Zilele jocurilor – boardgamers convention, târg dedicat jocurilor de societate

0
360

JOCURI DE SOCIETATE. 9 distribuitori, importatori și retaileri de jocuri de societate vor participa/expune la Zilele jocurilor – boardgamers convention din Târgu Mureș, recomandat de organizatori ca fiind “cel mai mare festival dedicat jocurilor de societate din România”. Ediția din acest an are loc începând de vineri, 1 noiembrie, ora 10.00, și până duminică, 3 noiembrie, ora 17.00, la Palatul Culturii din Târgu Mureș.

 

În cadrul festivalului vizitatorii se pot juca și cumpăra la prețuri promoționale cele mai noi jocuri (vor fi prezentate peste 200 de jocuri), au loc concursuri cu premii, iar intrarea este gratuită. De asemenea, organizatorii au creat o zonă specială, prezentată de UNATC București, în care designerii de jocuri își pot testa prototipurile împreună cu vizitatorii și unde va avea loc și o nouă ediție a concursului de design, la care premiul cel mare este publicarea jocului la o editură internațională de succes.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ