TURNEU NAȚIONAL SMILEY – Află când ajunge în Târgu Mureș spectacolul ”@Smiley_Omul”

0
177
Smiley
Smiley

SPECTACOL. Turneul național al lui Smiley cu spectacolul ”@Smiley_Omul” va cuprinde concerte în 15 oraşe din ţară și va debuta pe 29 octombrie, la Sala Sporturilor din Piteşti.

 

Conform calendarului transmis de organizatorii turneului, Hahaha Production, spectacolul, care va dura aproximativ 3 ore și va cuprinde “peste 50 de oameni în echipă, lumini, lasere, ecrane, dansatori, invitaţi surpriză şi acces #liberlaemotii”, va ajunge în Târgu Mureș miercuri, 13 noiembrie.

 

Spectacolul din Târgu Mureș va avea loc la Sala Polivalentă, începând cu ora 19.30. Biletele vor fi puse în vânzare începând cu 16 iulie în reţeaua iabilet.ro din toată ţara.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ