Smiley va concerta la Târgu Mureș în cadrul turneului național @Smiley_Omul
Smiley va concerta la Târgu Mureș în cadrul turneului național @Smiley_Omul

TURNEU – Smiley anunță @Smiley_Omul, cel mai mare turneu național susținut de un artist român: în 13 noiembrie, la Târgu Mureș

Smiley va concerta la Târgu Mureș în cadrul turneului național @Smiley_Omul

MUZICĂ. Smiley își ia muzica, sufletul și “cea mai tare trupă din sud-estul Europei” și pornește în cel mai mare turneu național susținut de un artist roman. 15 orașe adunate în mai bine de 45 de ore de muzica live, peste 50 de oameni în echipă, lumini, lasere, ecrane, dansatori, invitați surpriză și acces #liberlaemotii, toate sub numele @Smiley_Omul.

 

“Într-o lume în care suntem încurajați să devenim roboți, să fii om devine din ce în ce mai greu. E greu să admiți că ești așa cum ești, că ai limitări, că zilele nu-ți sunt mereu la fel, că tu, ca om, ești supus schimbării și evoluției, de fapt. Turneul ăsta este despre și pentru oameni, cu emoțiile, cu bucuriile, cu stările de tot felul, pentru că noi, în esență, așa suntem”, povestește Smiley.

 

Turneul național va debuta pe 29 octombrie, la Pitești, în orașul natal al lui Smiley, la Sala Sporturilor și va continua pe 30 octombrie la Buzău, la Sala Sporturilor, pe 5 noiembrie la Constanța, la CCS, pe 7 noiembrie la Galați, la Sala Sporturilor, pe 10 noiembrie la Ploiești, la CCS, pe 12 noiembrie la Brașov, la Sala Sporturilor, pe 13 noiembrie la Târgu Mureș, la Sala Polivalentă, pe 18 noiembrie la Cluj-Napoca, la Sala Polivalentă, pe 19 noiembrie la Timișoara, la Sala Sporturilor, pe 20 noiembrie la Arad, la Sala Sporturilor Victoria, pe 25 noiembrie la Craiova, la Sala Sporturilor, pe 10 decembrie la Bacău, la Teatrul de vară, pe 11 decembrie la Botoșani, la Sala Polivalentă, pe 12 decembrie la Iași, la Sala Polivalentă și se încheie pe 21 decembrie la București, la Sala Polivalentă.

 

https://www.iabilet.ro/artist/bilete-smiley/

 

HaHaHa Production

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare