Ultima șansă de admirat expoziția “Salonul de Sculptură” la Galeria Cetății din Târgu Mureș / Utolsó lehetőség megcsodálni a “Szobrászati Szalon” című kiállítást a marosvásárhelyi Vár Galériában

ARTĂ. Pasionații de artă și iubitorii de frumos sunt invitați să profite de ocazia rară de a se bucura de o expoziție impresionantă de sculptură, găzduită de Galeria Cetății din Târgu Mureș. Expoziția, intitulată “Salonul de Sculptură”, prezintă o varietate remarcabilă de lucrări tridimensionale, create de artiști talentați din cadrul Uniunii Artiștilor Plastici din România, filiala Târgu Mureș.

Până pe 17 martie 2024, vizitatorii au șansa de a se delecta cu sculpturi mici, plăcuțe și instalații ingenioase, realizate din diverse materiale precum lemn, bronz, piatră, metal, ceramică și porțelan. Această expoziție oferă o incursiune fascinantă în lumea artei tridimensionale și surprinde diversitatea și talentul artiștilor plastici din regiune.

Galeria Cetății este deschisă publicului de marți până vineri, între orele 08:00 și 16:00, iar în weekend, sâmbătă și duminică, între orele 10:00 și 16:00. Intrarea este liberă, oferind astfel oportunitatea tuturor pasionaților de artă de a se bucura de aceste creații remarcabile.

Această expoziție reprezintă o ocazie unică pentru comunitatea locală și vizitatorii din întreaga regiune de a se conecta cu arta și de a se bucura de talentul și creativitatea artiștilor plastici din Târgu Mureș și din Uniunea Artiștilor Plastici din România.

Nu ratați șansa de a experimenta o călătorie captivantă în lumea sculpturii tridimensionale la Galeria Cetății din Târgu Mureș. Admirați aceste opere de artă uluitoare înainte ca expoziția să se încheie pe 17 martie 2024!


MŰVÉSZET. A művészet és a szépség szerelmesei meghívást kapnak arra a ritka lehetőségre, hogy a marosvásárhelyi Vár Galéria által rendezett lenyűgöző szoborkiállításon gyönyörködhessenek. A “Szobrászszalon” című kiállítás a Romániai Képzőművészek Szövetsége marosvásárhelyi fiókjának tehetséges művészei által készített háromdimenziós alkotások figyelemre méltó választékát mutatja be.

A látogatók 2024. március 17-ig gyönyörködhetnek a különböző anyagokból – fa, bronz, kő, fém, kerámia és porcelán – készült kisplasztikákban, plakettekben és ötletes installációkban. Ez a kiállítás lenyűgöző betekintést nyújt a háromdimenziós művészet világába, és megragadja a régió képzőművészeinek sokszínűségét és tehetségét.

A Vár Galéria keddtől péntekig 08:00 és 16:00 óra között, hétvégén, szombaton és vasárnap pedig 10:00 és 16:00 óra között látogatható. A belépés ingyenes, így minden művészetkedvelőnek lehetősége nyílik arra, hogy élvezze ezeket a figyelemre méltó alkotásokat.

Ez a kiállítás egyedülálló lehetőség a helyi közösség és a régió minden részéből érkező látogatók számára, hogy kapcsolatba kerüljenek a művészettel, és élvezzék a marosvásárhelyi képzőművészek és a Romániai Képzőművészek Szövetségének tehetségét és kreativitását.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy a marosvásárhelyi Vár Galériában izgalmas utazást tegyen a háromdimenziós szobrászat világába. Csodálja meg ezeket a lélegzetelállító műalkotásokat, mielőtt a kiállítás 2024. március 17-én véget ér!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare