10 PENTRU X – Care au fost cei 10 câștigători ai ediției a X-a a GastroPan

CONCURSURI. Ce-a de-a X-a ediție a expoziției internaționale GastroPan, eveniment care se încheie astăzi, 22 aprilie, și considerată de specialiștii din domeniu ca fiind cea mai importantă manifestare care reunește noutăți tehnologice din panificaţie, cofetărie şi HoReCa (acronimul pentru industria ospitalității: Hoteluri, Restaurante, Café) a reunit în Centrul Expo-Imperial Inn (fostul Complex President) din Tîrgu Mureș peste 150 de firme expozante din 25 de țări.

 

Organizarea ediției aniversare a cuprins și premierea celor mai inspiraţi cofetari, brutari şi bucătari. Iată care au fost câștigătorii celor 10 concursuri organizate în cadrul celei de-a X-a ediții GastroPan:

 

 

1. Creaţie din pastă de zahăr: Ionela Velniceriu (Megasimitis SRL Constanţa) – „Paparude”

2. Creaţie din ciocolată: Cristina Nistor (Belpan SRL Suceava) – „Ţărăncuţa”

3. Tortul Anului 2018: Elena Doiniţa Şelaru (Complexul Crăiasa Munţilor, Moeciu de Sus) – „Taste of the Garden”

4. Creaţii din aluat de panificaţie: Florin Nicolae Geambazu (Megasimitis Constanţa)

5. Pâinea anului 2018 fabricată industrial: Silvia Florentina Voica (Vel Pitar) – Pâine cu maia de secară și soia, semințe de floarea soarelui și in

 

6. Pâinea anului 2018 fabricată artizanal: Florin Nicolae Geambazu (Megasimitis Constanţa) – Pâine cu maia din aluat nedospit fiert în vin fermentat şi seminţe

7. Patiserie: Alexandru Oprea (București) – Tartă cu avocado

8. Platouri culinare reci – individual: Gheorghe Ciutacu şi Bogdan Cosma

9. Platouri culinare reci – echipe : Mihai Crişan şi Nicolae Marius Muntean (Pritax Invest)

10. Trofeul aniversar: Moara Cibin

 

 

 

* foto: Alexandra Drașovean

 

msnews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare