SPECTACOL – Satira muzicală “Audiția”, la Teatrul Studio din Târgu Mureș

0
192

MUSICAL. Luni, 8 aprilie 2019, de la ora 19, la Teatrul Studio (în sala de spectacole de pe strada Koteles Samuel nr. 6 din Târgu Mureș) – instituție de spectacole din subordinea Universităţii de Artă Teatrală din Târgu Mureş – are loc spectacolul de satiră muzicală “Audiția”.

 

În distribuția spectacolului:  Vlad Haneș, Alexandra Moldovan, Raluca Faghiura, Larisa Trifu, Florin Cerghedi, Anita Ursentea, Vlăduț Burde. Dansatori: Irina Florea, Cristian Fărcaș, Florin Fechete. Creaţie scenică este semnată de conf. univ. dr. Dalu Felicia, coregraf și regizor de teatru – coordonatorul Masteratului de Teatru Muzical.

 

Prețurile biletelor sunt cuprinse între 5 lei (elevi, studenți și pensionari) și 10 lei.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ