SPECTACOL – Satira muzicală “Audiția”, la Teatrul Studio din Târgu Mureș

0
108

MUSICAL. Luni, 8 aprilie 2019, de la ora 19, la Teatrul Studio (în sala de spectacole de pe strada Koteles Samuel nr. 6 din Târgu Mureș) – instituție de spectacole din subordinea Universităţii de Artă Teatrală din Târgu Mureş – are loc spectacolul de satiră muzicală “Audiția”.

 

În distribuția spectacolului:  Vlad Haneș, Alexandra Moldovan, Raluca Faghiura, Larisa Trifu, Florin Cerghedi, Anita Ursentea, Vlăduț Burde. Dansatori: Irina Florea, Cristian Fărcaș, Florin Fechete. Creaţie scenică este semnată de conf. univ. dr. Dalu Felicia, coregraf și regizor de teatru – coordonatorul Masteratului de Teatru Muzical.

 

Prețurile biletelor sunt cuprinse între 5 lei (elevi, studenți și pensionari) și 10 lei.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here